Etkinlik ve Seminer

Sizinle hangi etkinlikler de buluşabiliriz?
Yakın tarihli etkinlikler için lütfen @basakpirtini instagram ve facebook Duygu Şifresi Başak Pirtini sayfamı takip ediniz. Seminer içerikleri ve seminer talebiniz için lütfen sayfayı en alta kaydırınız.

ÖZEL SEANS BİLGİSİ İÇİN TIKLAYINIZ. (Sizin özel duygusal, zihinsel, enerjik ve fiziksel blokajlarınıza göre şekillendiriyoruz)
GRUP SEANSLARI BİLGİSİ İÇİN TIKLAYINIZ. (Power Codes, Kalp Duvarı, Duygu ve Beden Şifresi Grubu, Kilo Grubu, Sınırsız Para ve Zenginlik Grubu, Detoks Grubu, Enerjik Su Semineri)

Zoom ya da skype üzerinden online grupları internetten yapıyoruz. Katılım payını öğrenmek ve yer ayırtmak için duygusifresibasak@gmail.com üstünden bana e-posta gönderebilirsiniz. Yalnız acele edin gruplar çabuk doluyor 😊

Online gruba katılım nasıl oluyor?
Katılım için gerekli olan sadece 1 bardak enerjik su ve tabii şifalanma niyeti! 
Gruplar: https://basakpirtini.blogspot.com/p/grup-seanslar.html
Duygu Şifresi bilgisi: http://basakpirtini.blogspot.com/p/duygu-sifresi-seans.html


********************************************************


07 Temmuz 2019, Pazar, Saat 16:00, Büyükada Kitap Günleri Buluşması!
Katılım ücretsizdir.




********************************************************


25 Mayıs 2019, Cumartesi, Saat 18:20-19:00, Çevre Festivali, Kadıköy Özgürlük Parkı
Katılım ücretsizdir.  





********************************************************

30 Mart 2019, Cumartesi, Saat 11.00-12.30, Modern Şehirde Doğal Annelik Söyleşisi
Katılım ücretsizdir.

********************************************************




Kadıköy Ekolojik Yaşam Merkezi'nde Kasım 2018-Ocak 2019 arası Cumartesi günü ayda iki kere Doğal Annelik konulu ücretsiz seminelerim başladı! 

Tüm tarihler ve kayıt için http://ekolojikyasam.kadikoy.bel.tr/etkinlikler linkinden alabilirsiniz. 



********************************************************



Şifa içimizden gelir. Herkes şifacı olabilir. Bedeninizdeki biyomanyetik enerjiler ile tanışmaya hazır mısınız?

17 Ekim 2018, Çarşamba, saat 11.00-13.00, Pandül ile "Kendimi Şifalandırıyorum" Atölyesi 
Yer: Arıköy Ekoperi Evi (@ekoperi 😍) , Uskumruköy

Katılım için lütfen rezervasyon yaptırınız 0532 240 55 66

💫Pandül ile Şifalanma Çalışmasının Kazançları: 🌸Bedenin enerjik yapısını keşfetme şansını yakalayın! 🌸-Biyomanyetik alanlarımızdaki zayıflıkların fiziksel bedene etkisini fark edin! 🌸-Kendi bedeninize uygun olan gıdaları test etmeyi öğrenin! 🌸-İçinizdeki şifacının gücünü keşfedin! 🌸-Kendinize ve çocuklarınıza ruhsal ve fiziksel rahatsızlıklarında yardımcı olmayı öğrenin! 🌸-Sağlığınızı koruma veya geri kazanmanın kolay ve etkili bir yolunu öğrenin! 🌸-Günlük olaylarda stresinizi atabilecek yöntemleri öğrenin!

Bilimin son bulgularına göre hücrelerimizin yapı taşı olan DNA’mızın etrafında özel bir kristalize su bulunuyor. Her hücremizde bulunan kristalize su ağırlıklı silikadan oluşuyor ve etrafımızdaki hayatı bize iletiyorlar. Kristaller de silika ve oksijenden oluşur. 
Kristaller ile olan yakınlığımız aracılığıyla onları bilinçaltımızı etkileyecek hassas frekanslarla programlayabilir ve şifa tekniklerinde kristallerden katkı alabiliriz.
💫 --Pandül/Sarkaç  nedir?--
Pandül diğer ismiyle sarkaç, her canlının bedeninde akış halinde bulunan evrensel enerji, chi, ki, prana diye adlandırılan yaşam enerjisini bilincimize aktarmaya yarayan bir araçtır. Sarkaç pirinç, kristal ve doğal taşların bir zincire takılmasıyla yapılır.

💫 --Pandül ile şifa nedir?--
Herkes şifacı olabilir. Özel bir yetenek gerekmez. Bu güç hepimizin içindedir. Yetişkinlerde bazen uyandırılması gerekli olur. Çocuklar doğuştan gelen içlerindeki şifacıyı kolayca aktif hale getirebilirler. Yetişkinler de unuttukları şifacıyı tekrar suyüzüne çıkarabilirler. Şifa sırasında şifacı biyomanyetik yaşam enerjisine kanal olur. Bu enerji şifayı alanın yaydığı zayıf enerji frekansını yükseltir. Şifayı alan bedene ve organa şifa verir. Kristal pandüller enerjiyi yoğunlaştırıp odaklaması ve toplaması becerileriyle şifaya kanallık etmede de kullanılır.


********************************************************


14 Ekim 2018, Pazar, Fermentfest'teyim! 
Gelin birlikte @permakamp 'ta yapılan Fermentfest bünyesinde gerçekleştireceğim "Doğal Annelik ve Ekolojik Yaşam Üzerine Sohbet" ve fermente ürünlerle dolu bir gün geçirmeye ne dersiniz? 14 Ekim Pazar günü kitabımda yazan ve henüz yazmakta olduğum bir çok merak ettiğiniz konuyu anlatacağım.

Fermentfest tam gün katılımlı bir organizasyon (permakamp günü). Sabah 08:30'da kahvaltı ile gün başlıyor. Akşam üzeri saat 17:00 ye kadar Fermentfest' te her türlü doğal fermantasyonla üretilen gıdaların yapılışını öğrenebilir ve bunları tadabilirsiniz. Ücretsiz bir sürü atölye var ama geleceklerin öncesinde etkinlik linkinden mutlaka katılım formu doldurup, Permakamp katılım günü ücretini yatırıp gelmeleri gerekiyor.

Google'da Permakamp yazınca ulaşım haritası veriyor.

Fermentfest bilgi:
https://www.permakamp.com/tr/projelerimiz/fermantfest2018-fermantasyon-festivali

Fermentfest katılım formu:
https://www.permakamp.com/tr/fermentfest

********************************************************
29 Mart 2018, Perşembe, 12:00-13:00, Astoria AVM, Söyleşi
İlaçsız çocuk yetiştirmek pek çok anne ve babanın rüyası mı, yoksa şehirde yapılabilir mi? Bunun için neler gerekiyor, ne gibi önlemler alınmalı, nelere dikkat edilmeli bunu Astoria AVM'deki söyleşimde konuşuyor olacağım.
********************************************************



18 Mart 2018, Pazar, CNR Kitap Fuarı, İmza günü
Her fuar başka bir heyecanla geçiyor. Gelen ailelerle tanışmak için bundan daha iyi bir ortam düşünemiyorum :D



17 Mart 2018, Cumartesi, Intema Yaşam Dr. Hüseyin Tapik Atölyesi
Geçmiş etkinliklerime katılıp değerli katkılarını sunan çocuk doktorumuz Dr. Hüseyin Tapik'in Intema Yaşam'daki sağlıklı beslenme Atölyesine davetli olarak katılacağım. Kanyon AVM içinde bulunan Intema Yaşam mağazasındaki Ekolojik Sokak'ta kitabım "Doğal Annelik Yolunda" satılıyor. Gelen anne ve babalarla 9 yıllık ilaçsız çocuk yetiştirme tecrübemi ve karşılıklı deneyimlerimizi paylaşıyor olacağım. Atölye ücretsizdir.



24 Şubat 2018, Cumartesi, Anne-Çocuk Pandül ile Şifa Atölyesi
Zekeriyaköy Aletya Yoga'da @Eko__Peri desteğiyle Pandül ve Şifa Çalışması yapıyorum. Şifa içimizden gelir. Herkes şifacı olabilir. Bedeninizdeki biyomanyetik enerjilerle çocuklarınızla birlikte tanışmaya hazır mısınız? Geçen etkinlikte anneler vardı ve çocukları evde pandülleriyle çok ilgilenmiş. Talep üstüne minik şifacılar için bu etkinlik! (6 yaş üstü çocukla veya tek başına anneler) Lütfen kayıt yaptırınız. Etkinlik bilgisi: https://www.facebook.com/events/329594007559499


03 Şubat 2018, Cumartesi, Kanyon AVM Intema Yaşam Etkinliği
"Kış hastalıklarına karşı doğal bebek beslenmesi, tarifler ve Doğal Pişik kremi yapım atölyesi" yapıyorum. Detaylı bilgi için @dogalanneyim hesabımı takip edebilirsiniz.


01 Şubat 2018, Perşembe, Pandül ve Şifa Çalışması
Zekeriyaköy Aletya Yoga'da @Eko__Peri desteğiyle Pandül ve Şifa Çalışması yapıyorum. Lütfen kayıt yaptırınız. Etkinlik bilgisi: https://www.facebook.com/events/2156779687911669/?active_tab=about



20 Ocak 2018, Cumartesi, Kiddie Fest
@fikirterapisi tarafından düzenlenen Kiddie Fest'te ben de kitabımla yer alıyor olacağım. Detaylar  www.kiddiefestival.com da. Görüşmek üzere...


13 Ocak 2018, Cumartesi, Ataşehir Beş Ağaç Montessori Anaokulu
Ebeveynlerle Doğal Annelik ve Sağlıklı Yaşam üzerine söyleşi için resimde yazılı bilgiden kayıt yaptırabilirsiniz. Seminer ücretsizdir. Geldiğinizde kitabımı da temin edebilirsiniz.


30 Aralık 2017, Cumartesi, Yılbaşı Ortak İmza Günü - Sarıyer
Yılbaşına holistik yaşam konularında tamamen bilinçli bir şekilde girmek isterseniz üç yazar ortak düzenlediğimiz bu etkinlikte sizi de bekliyoruz!


16 Aralık 2017, Cumartesi, Ek Biç Ye İç Söyleşi - Taksim
Doğal Annelik Yolunda kitabımda anlattığım annelik, ekoloji ve holistik sağlık konularında tecrübelerimi ünlü doğal beslenme mekanı Ek Biç Ye İç'te saat 15:00'de paylaşıyor olacağım!
Söyleşi videosu için tıklayınız:
https://www.facebook.com/yeniinsanyayinevi/videos/1549529191795901/




17 Aralık 2017, Pazar, IBS Anne bebek ve çocuk fuarı imza günü - Taksim
IBS Anne Bebek ve Çocuk Fuarı'nda Tots & More standında saat 14:00'de kitabımı imzalamaya ve doğal annelikle ilgili konuşmaya bekliyorum!



25 Kasım 2017 Kitap Lansmanı - Beşiktaş
25 Kasım 2017, Cumartesi saat 16.00-18.00 arası Beşiktaş Container Atölye'de "Doğal Annelik Yolunda - Doğum ve Hamilelik" kitabımın lansman gününde sizi de görmekten mutluluk duyacağım.

Adres: Container, Türkali Mah. Yeniyol Sok. 13/B Beşiktaş, İstanbul



12 Kasım 2017 Tüyap imza günü - Beylikdüzü
İlk kitabım "Doğal Annelik Yolunda - Doğum ve Hamilelik" için okurlarla Tüyap Kitap Fuarı'nda 12 Kasım'da saat 12.00-16.00 arasında Salon12, 211-A nolu Yeni İnsan Yayınevi standında buluştum. Bu güzel günde gelen değerli anne ve babalarla sohbet edip kitaplarını imzaladım.



30 Temmuz 2017 Pazar - Ulus
Beşiktaş Belediyesi 2. El ve Tasarım Festivali'nde "İlaçsız çocuk yetiştirmek" hakkında Dr. Hüseyin Tapik'in @dr.huseyintapik de katkılarıyla birlikte iki tane söyleşi yaptık. Organizasyonu yapan Ayla Tığlı @perikoy_yesil_ev ve DEYADER Başkanı Semih Merdol'a teşekkür ediyorum. Eylül'de kitabım çıktıktan sonra başka söyleşilerim de olacak. Görüşmek üzere...💚💚💚






SEMİNERLER

Bu seminerleri arkadaş grubunuz veya şirketiniz için de vermemi istiyorsanız seminer ücreti için bana dogalanneyim@gmail.com'dan ulaşabilirsiniz.

“Doğal Hamilelik, Doğal Bebek Bakımı ve Doğal Pişik Kremi Yapım Atölyesi”

Bu seminerde sağlıklı bir bebek doğurmak ve doğal anne olmak için gıda, sağlık, ilaç, kozmetik sektörlerinin bizi saran çarklarının dışına nasıl çıkabileceğimizi konuşuyoruz. Doğal hamilelik nasıl geçirilir, nelere dikkat etmeliyiz, doğal doğumla ilgili öneriler, bebek doğduktan sonra temel bebek bakımı ve emzirme ile ilgili soru ve cevaplar üzerine bir sohbet yapacağız. Sonrasında çarkın dışına çıkmanın ilk adımı olarak pek çok rahatsızlıkta kullanabileceğiniz pratik bir krem yapımını öğreneceğiz.

Doğal anne nasıl olunur?

“Doğal anne çocuklarını doğal ebeveynlik esaslarına göre, dünyamıza, çevreye ve hayvanlara saygılı, ekolojik farkındalık sahibi olarak yetiştirmeye çalışan annedir. Bunun için kullanacağı her türlü üründe çevreye zarar vermeyenini, doğal olanını seçmeye çalışır. Evde üretebileceklerini kendisi yapar. Doğal içerikli gıdalarla beslenir. Yapay, suni, zararlı kimyasal içeren, hormonlu, ilaçlı, fabrikasyon gıda ve ürünleri tercih etmez. Çünkü gıda, ilaç ve temizlik sektörünün dayatmaları bizi doğallıktan uzaklaştırıyor dolayısıyla sağlığımızı da bozuyor.”

Neden seminere katılmalıyım?

*Doğal yaşam konularına ilgi duyuyorsanız
*Doğal doğum yapmak istiyorsanız
*İnternet ortamındaki bilgi karmaşasında kaybolduysanız
*Doğal annelik konusunda gerçek hayattan gerçek kişilerle karşılıklı konuşmak istiyorsanız
*Doğal yaşama geçiş pratiği konusunda yönlendirmeye ihtiyaç duyuyorsanız
*Sağlıklı alternatiflere nereden ulaşabileceğinizi bilmiyorsanız
*Doğal ebeveynlik konusunda kendinizi yalnız hissediyor ve bir destek grubu arıyorsanız...

Doğal annelik semineri tam size göre.

Seminerlere katılmak size ne sağlayacak?Dünya ve çevre için iyi bir şey yapıyor olacaksınız
Çocuklarınıza temiz bir gelecek bırakmak için adım atmış olmak gönlünüzü rahatlatacak.

***********************************************************************************************************

“Doğal Bağışıklık Sistemini Geliştiren Çocuk Beslenmesi, İlaçsız Çocuk Yetiştirme”


Bu seminerde “Doğal anne nasıl olunur?” sorusuna pratik cevaplar bulacaksınız


“Doğal anne çocuklarını doğal ebeveynlik esaslarına göre, dünyamıza, çevreye ve hayvanlara saygılı, ekolojik farkındalık sahibi olarak yetiştirmeye çalışan annedir. Bunun için kullanacağı her türlü üründe çevreye zarar vermeyenini, doğal olanını seçmeye çalışır. Evde üretebileceklerini kendisi yapar. Doğal içerikli gıdalarla beslenir. Yapay, suni, zararlı kimyasal içeren, hormonlu, ilaçlı, fabrikasyon gıda ve ürünleri tercih etmez. Çünkü gıda, ilaç ve temizlik sektörünün dayatmaları bizi doğallıktan uzaklaştırıyor dolayısıyla sağlığımızı da bozuyor.”

Aklınızdan bunlar geçiyorsa bu seminer tam size göre:
*Normal doğum yapmak istiyorum
*Çocuğumun doğal bağışıklığını nasıl güçlendirebilirim? Neler yapmalıyım?
*Doğal beslenmeye nasıl geçeceğim? Aklım karışık...
*Antibiyotik kullanmak istemiyorum, yerine hangi doğal reçeteleri uygulayabilirim?
*Çocuğum sinüzit, ortakulak iltihabı, öksürük oldu, ateşlendi! Doktor ilaç verdi. Evde doğal hangi tedavileri yapabilirim?
*Çocuğumu şekerden ve katkı maddeli paketli gıdalardan nasıl koruyacağım?
*Evde hangi temizlik malzemelerini kullanmalıyım? diyorsanız
*Doğal bakım ürünleri hakkında sorularınız varsa....

Seminere katılmak size ne sağlayacak?

Dünya ve çevre için iyi bir şey yapıyor olacaksınız
Çocuklarınıza temiz bir gelecek bırakmak için adım atmış olmak gönlünüzü rahatlatacak.

ANASAYFA    HAKKIMDA    SİZDEN GELENLER    İLETİŞİM    ÖZEL SEANSLAR    BLOGLAR    KİTAP    ETKİNLİK & SEMİNER    ÖNERDİĞİM ÜRÜNLER    BASINDA