Eğitimler

Dünyanın en hızlı, en etkili şifa yöntemi olan POWER CODES TEKNİĞİ  ile tanışmaya hazır mısınız?

YENİ DÜNYA ŞİFA KODLARI - POWER CODES TEKNİĞİ

2019 yılından beri süper hızlı çalışan "Yeni Dünya Şifa Kodları" tekniği kullanarak bireysel ve grup seansları yapıyorum. 15. boyuttan direk indirilen bu kodlarla bedenimizi hızlı bir şekilde orjinal mavi karbon kopyasına uygun frekanslara uyumlayabiliyoruz. 

Power Codes, Yeni Dünya Şifa Kodları'nın 15 kat daha güçlü formu. Power Codes Uygulayıcı Programı hakkında bilgi www.healing.codes/tr sitesinde!

Power Codes Tekniği ile ilgili instagramda @basakpirtini ve @thepowercodes sayfalarını takip edebilirsiniz.

Hayatınızı fiziksel, duygusal, zihinsel ve enerjik seviyelerde dönüştürmeye hazır mısınız?


Yeni Dünya Şifa Kodları hakkında yorum:

"Başak hanım, bugün YENİ DÜNYA ŞİFA KODLARI ile yaptığımız seans muhteşemdi. Hep söylediğiniz farkında ol farkındalığı yaşa diye☯️Benim hayata ve olaylara bakışım hep aynıydı. Her ne olmuşsa olması gerektiği için olmuştur, ben ne yapabilirim ki diyenlerdendim. Sonrası bir gün sizi youtube keşfettim. O kadar güzel bilgiler veriyordunuz ki Beni anlatıyordunuz. Söylediğiniz her cümlede kendimi buldum.🦋“Duygu şifresi ve beden şifresi” çalışmasına katıldım. İnanılmaz bir deneyim. İçimdeki o büyük dev uyandı. Devin adı “SEVGİ” Her şeyi ve herkesi SEV diyordunuz. ❣️Ama nasıl ⁉️Tüm anahtarları verdiğiniz müthiş bir program. Daha sonra “Sınırsız Para Kazanmak Zenginlik ve Para Atölyesi” YENİ DÜNYA ŞİFA KODLARI ve inanılmaz bir enerji yoğunluğu. 🧿Farkındalıkların açığa çıktığı muhteşem program. Oyun içinde oyun. Kendinize şans vermek istiyorsanız bu programa katılmalısınız. Ve bugün yaptığımız YENİ DÜNYA ŞİFA KODLARI ile bire bir seans. Muhteşem ötesi bir deneyim. Tüm enerjilerin açığa çıkması, kendimi fark etmem, şifacı olmam Hala şok şaşkınım hala içim içme sığmıyor. Bir mucize gerçekleşiyor tüm sihirlerin siz olduğunuzu öğreniyorsunuz.🧚‍♀️KENDİME ve SİZE MİNNETTARIM. Kurduğum tüm hayallerimi gerçekleştirebileceğimi öğrettiniz. Ben bir mucizeymişim ve herkese sesleniyorum. Kendinize vereceğiniz en büyük hediye  Siz ne güzel bir insansınız 🧚‍♀️ Tüm güzellikleri görmemi sağladınız. Teşekkür ederim. İşinizi ne kadar aşkla yaptığınızı bir kez daha kanıtladınız. Bu evren sizin gibilerle aydınlanacak. Başak hanımın çalışmalarına katılın, YENİ DÜNYA ŞİFA KODLARI deneyimleyin. Hayatınız değişsin Sevgilerle " Sedef Ö.

*******************************************
TOTAL ENERGY RESET PROGRAMI- TOPLAM ENERJİ YENİLEMESİ

Enerjik bedenini baştan aşağı temizlemek isteyen şifacılar ve hayatında ciddi değişim yapmak konusunda kararlı kişiler için çok özel bir program. Yıllarca alacak enerjik temizliğin Power Codes kullanarak 7 seansta deneyimlemek ister misiniz?


Şifacılar ve hayatını tamamen dönüştürmek isteyenler için 💎Total Energy Reset💎 harika bir enerjik temizlik sunuyor.

TOTAL ENERGY RESET – Toplam Enerji Yenilemesi ile Yükseliş Protokolü 7 seansta beden enerjilerini baştan yenileyen, orijinal doğum enerjimize döndüren hızlı bir dönüşüm programıdır. 


Bu programa katılmak isterseniz kayıtla ilgili bilgi almak için www.instagram.com/basakpirtini hesabımdan hikayelere bakabilir veya duygusifresibasak@gmail.com üstünden mesaj gönderebilirsiniz.